2013. július 22., hétfő

Erotikusok - újra - 18 éven felülieknek


Ulpius, 2013 

300 oldal 

Elolvastam: 2013. július 18. 

Fülszöveg: 

Riley Ramirez tudta, az egész élete megváltozik, amikor New Yorkba költözik. Arra azonban nem számított, hogy már a városban töltött első éjszakáján bekövetkezik. Első látásra őrjítő vonzalmat érez egy éjszakai klub tulajdonosa, Kincade Marshall iránt, ami a másik fél részéről is azonnali viszonzásra talál. Amikor rájön, hogy a férfi, aki ízig-vérig dom, teljes megadást vár el tőle, még akkor is, ha arról van szó, hogy behódoljon a legjobb barátjának, Trevor Weelingtonnak, készségesen, sőt buzgón veti bele magát a szexuális kalandozásba. 

Cade és Trevor a barátságuk kezdete óta megosztottak mindent, beleértve a nőket is. Most viszont egyetlen Riley-val töltött éjszaka elegendő, és rájönnek, ő álmaik hölgye. Teljes érzéki fegyvertárukat bevetik, hogy meggyőzzék, többről van szó holmi alkalmi kalandnál. 

Alighogy Cade és Trevor Riley-ra irányítja a figyelmét, valaki a tudtukon kívül támadást intéz a törékeny kapcsolat ellen, és mire rájönnek, már majdnem késő. Az illető célja Riley halála. A barátok, akik az igazi megtartásáért harcoltak, hirtelen kénytelenek a nő életéért küzdeni.


Értékelésem: 3,5/5.


Ulpius, 2013

348 oldal 

Elolvastam: 2013. július 19. 

Fülszöveg: 

Gavin és fivérei, Slade és Dex beleszeret a férfi új titkárnőjébe, a gyönyörű Hannah Craigbe. Az olajvállalat vezetői tudják, időt kell adniuk a lánynak, hogy jobban megismerhesse őket, mielőtt kiválasztja közülük azt, aki elcsábítja.

Egy veszélyes alak zaklatni kezdi a kisvárosi szépséget, és a testvérek összefognak, hogy megvédjék a lányt - elrejtik egy világtól elzárt helyen. És a fiúk képtelenek elfojtani izzó vágyukat. Míg Slade és Dex szívesen megosztoznának Hannah-n, Gavint tragikus múltja elszakítja a testvéreitől, akik remélik, hogy lány nem csupán viszontszereti őket, de talán a fivérük is visszatalál hozzájuk. 

Miután legyőzik a lány kezdeti aggodalmait, a három férfi földöntúli gyönyörökben részesíti Hannah-t, rajongásuk feloldja minden gátlását. Ám a boldogságot rettegés váltja fel, amikor a zaklató a lányra talál.

Értékelésem: 1,5/5.


Ulpius, 2013. 

364 oldal

Elolvastam: 2013. július 20.

Fülszöveg: 

Fedezd fel a benned rejlő rossz kislányt, és engedd szabadjára...

Heather Pierce unja, hogy szakmai és magánéletében is a háttérbe szorul. Egyetlen éjszakára kétségbeesetten szeretne más bőrébe bújni, ezért részt vesz egy villámrandin. Talán itt, névtelenségbe burkolózva, új emberré válhat, amíg másként nem dönt. Amikor egy férfi, akinél esélye sem lehetne, az asztalához ül, Heather összeszedi minden bátorságát, és átveszi az irányítást, titokban attól félve, hogy elrejteni kívánt valódi énje elutasításra talál. 

Tony Carmine, beszerzési igazgató és nemzetközi hírű nőcsábász, élete legfontosabb üzletét készül megkötni. Azonban egy villámrandin megismerkedik Heatherrel... és felfedezi, hogy talán éppen alárendelt szerepre van szüksége. Heather buja érzékisége megszállja minden gondolatát, égető vágy ébred benne, hogy magáénak mondhassa a legizgalmasabb szeretőt, akivel valaha találkozott. Egészen addig, amíg egy nap be nem sétál a konferenciaterembe, és meg nem látja Heathert az asztal túloldalán. 

Értékelésem: 4/5.


Most érzem azt, hogy kicsit megint túladagoltam a dolgokat. Egyhuzamban olvastam végig ezeket a regényeket, ennek pedig az volt az egyetlen oka, hogy kölcsönözhetők voltak a könyvtárban.
Egyszeri olvasásnak, kikapcsolódásnak tökéletesek, viszont mivel nagyjából mindegyik 3500 Ft-ot kóstál, akciók nélkül, mindehhez pedig elég kis vékonykák, én örülök, hogy nem saját példány volt a kezemben (bár biztos van olyan, aki meg inkább saját példányt szeretne belőlük - nekik ajánlom az Ulpius saját akcióit, néha egész tűrhető árakon lehet könyvhöz jutni, akár csomagban is). 

És akkor nézzük röviden:
Az Asztal három főre c. könyvet olvasás után kifejezetten mosolyogva tettem le, mondván, nem is volt ez annyira vészes, mint amilyenre számítottam. Kicsit ugyan bosszantott, hogy ez a szende, vidékről érkezett lány hipp-hopp megdugatja magát egy klub tulajdonosával, majd ugyanilyen hirtelen már összefekszik annak legjobb barátjával is, de egye fene. Nuni borotválás, mindenféle szex alaposan részletezve, gyilkossági kísérlet, nem túl nagy agymunkával össze is rakható, ki a tettes, majd esküvő (?). Ennyi. De mondom, nem volt olyan rossz. 

A rabul ejtett szűznél már erősen gondolkoztam, hogy a fejem verjem a falba, vagy a könyvet csapjam falhoz, vagy olvassam végig. Győzött az utóbbi, de hihetetlenül dühös voltam. Gyűlölöm, hogy oldalakon keresztül csak azt látom, hogy kedves így, kedves úgy, gyere kedves, figyelj, kedves. Ugyanezért nem tudtam komolyan venni a Vénuszdombi meséket sem, csak ott "kedves" helyett "drága" volt a menő szóhasználat. Egy pasi sem beszél így, nemhogy három. Három!!! Te jó ég! Komolyan... lett volna kettő, az is elég... Főleg egy ilyen szintén szende szűzlánynak... Itt is szex orrba-szájba, nuni borotválás, esküvő!! Megőrülök. Ja, és amit végképp nem bírok feldolgozni, a srácok testvérek. Jáj. 

Élvezd a vaníliát. Ez már tényleg olyan, amire azt tudom mondani, hogy megérte elolvasni. Szórakoztató volt, érdekes, szimpatikus szereplőkkel. Egy fickó - egy nő, még esküvő sincs. Kellemes.

Végül még annyi, hogy furcsának tartom, mennyire ráállt az Ulpius erre a műfajra. Kíváncsi lennék, tényleg fogy-e belőlük annyi, hogy megérje ez. Drága is, nem is túl jó, rövid is (és még mindig benne van jó 20 oldalnyi könyvajánló a már megjelent, vagy megjelenés előtt álló könyvekből)...  Közben mindenfelé arról olvasni, hogy ezt meg azt a megkezdett sorozatot már nem fejezik be... Azért remélem, Charlaine Harris utolsó Sookie Stackhouse könyve kijön még majd tőlük. És azt is szívesen venném, ha Karin Slaughter további könyvei is megjelennének még.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése