2013. június 7., péntek

Az eleje

„Tedd meg amitől félsz. Maximum jót röhögsz, ha nem sikerül.”
(Hidasi Judit: Április út)

Biztos nem jó ómen úgy belefogni valamibe, hogy nem vagy arról meggyőződve, hogy sikerülni fog. Pedig így kezdem most a blog írást. Évek óta kényszert érzek arra, hogy írjak, bár nem igazán tudok. Általános iskolában is a verselemzésekkel volt a legnagyobb problémám, egyszerűen nem voltam rá alkalmas. Talán itt most máshogy lesz, így, hogy a véleményemet szeretném leírni, nem pedig azt kielemezgetni, hogy ki mit érzett, mikor az adott könyvet írta, mikor mire gondolt, mit akart kifejezni, stb.

Mikor rám tört ez az írhatnék, épp akkoriban regisztráltam a molyra (moly.hu – tegye meg mindenki, ha eddig még nem tette), és bátortalanul ugyan, de ott már elkezdtem írogatni az értékeléseimet a könyvekről. Nem minden olvasmányomról, de lassan egyre többről. Egyelőre úgy tervezem, hogy onnan néhányat felteszek ide, néhol kicsit kibővítve, így előbb-utóbb beérem magam és az aktuális olvasmányaimat, onnantól pedig már rendszeresen ide írogatok majd. Előre szólok, hogy általában cselekményleírásosak ezek a vélemények, úgyhogy óvatosan olvassátok!

Valószínűleg egyelőre a saját örömömre szolgál majd ez, meg nagyon várom persze azt is, hogy csinosítgassam, egyre inkább a saját egyéniségemre formáljam majd az oldalt, de ha még ezeken felül lesz olyan is, aki visszatérő olvasóvá válik, annak nagyon fogok örülni! Véleményeket is szívesen fogadok! Köszönöm!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése